Veiligheid en Hygiëne

  vcalogan logistieke opleidingenAl onze klanten kunnen er bij Dheere Metal Services op rekenen dat al de door ons uitgevoerde werkzaamheden van kleine of grote omvang steeds met de nodige voorzichtigheid en volgens de regels van de kunst uitgevoerd worden.

  Bij Dheere Metal Services bezitten alle techniekers minstens het basis VCA certificaat. Onze brigadiers beschikken het VCA certificaat van leidingevende.

  Aangezien wij er bij Dheere Metal Services zeker van zijn dat toekomst gericht investeren in personeel en veiligheid noodzakelijk is en de samenwerking met onze klanten enkel bevordert hebben al onze techniekers de nodige attesten van gevorderd heftruck IS-001 en Hoogwerker IS-005.

  Enkele van onze techniekers bezitten specifieke attesten zoals bedienaar rolbrug, chauffeur vrachtwagen, etc..

  Onze techniekers zijn allemaal in het bezit van een VCA logboek.

  Jaarlijkse medische keuring van onze techniekers behoort tot de standaard procedure met aanvulling medische keuring voor behoud van hogere rijbewijs C CE etc.

  Om zeker niets aan het toeval over te laten krijgen bij Dheere Metal Services alle hefwerktuigen een periodieke inspectie door Externe dienst voor Technische Controle (drie maandelijks en/of jaarlijks) volgens Artikel 281 van het ARAB (algemeen Reglement op de Arbeidsbescherming).

  Zowel handgereedschappen als elektrische materialen worden met de regelmaat intern gekeurd en indien nodig hersteld of vervangen.

  Dheere Metal Services heeft de intentie om in 2012 als bedrijf het VCA* certificaat te behalen om een nog betere dienstverlening naar zijn klanten te kunnen aanbieden.

  Alle documenten in verband met keuringen van materialen alsook medische keuringen en vca attesten techniekers kunnen indien nodig voorgelegd worden.